samen­werken geeft het beste resultaat

Studenten &
Young Professionals

Bij ons kan je op verschillende manieren aan je eigen ontwikkeling en toekomst werken.
Terug naar overzicht

Persoonlijkheidsmeting

De resultaten van de Carrièrestart persoonlijkheidsmeting geven je concrete handvatten hoe jij je het meest effectief en efficiënt kunt ontwikkelen. Verder kan je zien welke werkzaamheden en functies het best aansluiten bij jouw unieke profiel.
 
De meting is binnen 15 minuten te doen en meteen daarna ontvang je jouw resultaten.

Let op: de afgelopen maanden hebben we diverse pilots gedraaid met een grote groep studenten. Op dit moment zijn wij bezig met het optimaliseren en het verwerken van de feedback. Vanaf het nieuwe collegejaar is de vernieuwde meting beschikbaar!

Werkervaring

Om straks een vliegende start te maken, is het nuttig om nu alvast te leren wat werken is. Bij ons kan je dat doen binnen het e-learning team. Het team adviseert bedrijven over online leren, en ontwikkelt en implementeert e-learning. De teamleden worden begeleid door professionals met jarenlange learning & development ervaring binnen het bedrijfsleven.
 
Zoek je een interessante bijbaan om werkervaring op te doen? Neem dan nu contact op.
 

Coaching

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig bij de stap naar de arbeidsmarkt of het vinden van een passende baan? Wees gerust, je bent niet de enige! Onze carrière coaches geven de aandacht die je verdient. Hun kennis en ervaring binnen het bedrijfsleven zorgen voor een heel concrete manier van coachen. 

Wil je meer weten over de diensten die we aanbieden? Lees hier onze blog.

Traineeship

In 2015 zijn wij gestart met ons traineeship: het eerste traineeship voor studenten. Samen met 20 andere studenten ga je 6 maanden op ontdekkingsreis. Je ontdekt wie je bent, wat je talenten en interesses zijn. En je verkent de arbeidsmarkt door interessante bedrijfsbezoeken. Allemaal onder begeleiding van professionals uit het bedrijfsleven en een carrière coach.
 
Op dit moment zijn wij bezig met een vernieuwingsslag van het traineeship, zodat het blijft aansluiten bij de wensen van studenten.

Interesse om deel te nemen of wil je meer informatie, stuur ons dan een bericht en volg ons via sociale media.
Terug naar overzicht