Coaching

Weet je niet goed wat je wilt na je studie? Twijfel je over verder studeren of fulltime gaan werken? Welke baan past eigenlijk het beste bij jou? Of wil je onderzoeken wat voor jou de beste volgende stap in je carrière is?

Tijdens één of meerdere gesprekken helpt onze coach je bij deze vragen.

De gesprekken geven je inzicht in wat jij wilt en wat bij jou past. Wie ben je, wat kan je en wat wil je? Dat zijn vragen die beantwoord worden tijdens deze sessie(s).

Carrièrestart maakt gebruikt van een persoonlijkheidsmeting om snel en effectief tot de juiste inzichten te komen. De meting is een gevalideerde en beproefde assessmenttool met uitzonderlijke resultaten. Elk traject zal dan ook gestart worden met het maken van deze meting. Het unieke aan deze meting is dat het competenties van mensen koppelt aan hun onbewuste drijfveren. Zo wordt zichtbaar welke competenties ècht goed bij iemand passen en welke minder.

Heb je vragen over de meting, tarieven of andere zaken? Je kunt ons bereiken via ons contactformulier.

Let op: de afgelopen maanden hebben we diverse pilots gedraaid met een grote groep studenten. Op dit moment zijn wij bezig met het optimaliseren en het verwerken van de feedback. Vanaf het nieuwe collegejaar is de vernieuwde meting beschikbaar!​

 

Lees ook:

Jouw digitale voetprint
Jouw digitale voetprint
Zelfontwikkeling voor studenten
Zelfontwikkeling voor studenten
Professionals
Professionals
Terug naar overzicht